joi, 10 septembrie 2009

Anulare bilet de avion

Apar cazuri in care chiar daca aveti biletul de avion cumparat nu mai puteti pleca in calatoria pe care ati planuit-o. Ce puteti sa faceti? Cum puteti anula un bilet de avion? Ce despagubiri mai primiti daca anulati un bilet de avion? O sa incercam sa raspundem la aceste intrebari pentru dumneavoastra.

Atunci cand cumparati un bilet de avion , fie ca este vorba de un bilet low cost sau de un bilet al unei companii aeriene de linie , acesta vine insotit de anumite conditii de calatorie. Daca biletul de avion pe care il cumparati nu are aceste conditii cereti agentului de ticketing sa va inmaneze conditiile acestui bilet de avion si sa vi le explice.

Daca aveti un bilet low cost si doriti sa il anulati apelati la agentia de unde ati cumparat biletul de avion sau sunati la direct la compania de zbor daca ati cumparat biletul de pe internet. Trebuie sa stiti ca in cazul in care anulati un bilet low cost de obicei nu mai primiti mare lucru din suma pe care ati achitat-o pe biletul de avion. Se primesc de obicei pentru anulare biletului taxele de aeroport care sunt foarte mici.

Daca aveti un bilet al unei companii de linie si doriti sa il anulati trebuie sa stiti foarte bine conditiile tarifare ale acestui bilet de avion. Astfel in functie de clasa la care s-a cumparat biletul de avion - economic, business, first class , puteti beneficia de restituiri de bani ( de la taxe de aeroport pana la intreaga valoare a biletului).

Niciun comentariu: